Wij vieren 10 jaar Massagepraktijk Goedmakers!

Hoe het begon….

Met een massagecursus van 7 dagen. Gewoon om kennis te maken met masseren, om andere mensen op deze manier aan te raken. En wat vond ik dát leuk! Daarna volgde bijna vanzelfsprekend de opleiding tot holistisch masseur. Intussen had ik blije buren, vrienden en familieleden om op te oefenen want ik moest wel ‘kilometers maken’. Naast mijn baan in het bankwezen begon ik officieel mijn eigen massagepraktijk. Daarna ging het in een flow. Ik voelde dat mijn hart bij het masseren lag, bij de bank werd ik niet meer blij. Ik wilde groeien, mezelf verder ontwikkelen en kon weer instromen bij de opleiding tot massagetherapeut. Tegelijkertijd besloot ik om mijn vaste baan op te zeggen en richtte ik me vol vertrouwen volledig op mijn eigen toko. De dapperste stap die ik tot nu toe nam in mijn leven! En nog steeds maakt mijn hart iedere dag een sprongetje. Hoe fijn het is om er te mogen zijn voor andere mensen. Hen te begeleiden om minder in hun hoofd en meer bij hun eigen gevoel te komen. Bewustwording te kunnen brengen bij wat er allemaal in hun lichaam waargenomen kan worden. Kortom: mijn leven bestaat uit dankbaarheid en zingeving, dat is die omweg van 30 jaar bij de bank me nu dubbel en dwars waard geweest! Want ik ben écht wel van plan om ook de volgende 10 jaar vol enthousiasme door te gaan!