Spring naar content
image 2 (1)

Voetreflexzone Massage

IMG_5362 (2)

Complete aanraking ervaren via je voeten.

Ons hele lichaam is terug te vinden in onze voeten. In de voeten wordt door middel van een zogenaamde driedeling ons lichaam weerspiegeld. Je wordt dus met deze massage compleet aangeraakt.

Op de voeten bevinden zich reflexzones die corresponderen met lichaamsdelen en organen. Een gevoelige op pijnlijke zone op de voeten vertelt dus iets over de spanning in het corresponderende deel van het lichaam. Daarnaast heeft deze massage invloed op de bloedsomloop, lymfe- en energiestroom, waardoor de circulatie wordt gestimuleerd. Bovendien kan deze massage een ontspanning in het hele lichaam brengen.

Andere soorten massages

Diverse massagevormen

Ik maak gebruik van diverse massagevormen en technieken zoals strijkingen, knedingen, drukpunten of massage met de onderarmen. Afhankelijk van wat er tijdens de sessie nodig is.

Lees verder

Rouw & Verlies

Verlies, verdriet, rouw, afscheid. Pijnlijke onderwerpen waar we meestal niet graag bij stilstaan, maar waar we vroeg of laat allemaal mee te maken krijgen. Massage kan het draaglijker voor je maken.

Lees verder

Massage bij kanker

In zo’n heftige periode is het heel fijn om even stil te staan en te voelen hoe het nu met je is. Een massage kan op zo’n moment een welkome ontspanning zijn. Juist omdat je lichaam al zo hard aan het werk is om weer beter te worden.

Lees verder

Praktische informatie

Hoe lang duurt een sessie?

Een sessie duurt ca 75 minuten, dit is inclusief voor- en nagesprek. Bij afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden afgezegd breng ik de helft van de kosten in rekening.

Wat is het tarief voor een sessie?

Het tarief voor een massagetherapie-sessie bedraagt € 70,00. Voor een eerste afspraak reken ik € 80,00 i.v.m. het intake-gesprek. Betaling via factuur, mobiel bankieren of contant. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden.

Worden de kosten vergoed?

Massagetherapie komt in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding door de zorgverzekeraars indien je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen. Kijk voor de zekerheid jouw polis erop na.

Geef een afspraak met jezelf cadeau

Je kunt bij mij ook een cadeaubon voor € 60,00 kopen om iemand anders een kennismakingsmassage aan te bieden. Hierbij is geen sprake van massagetherapie.