Spring naar content
image 2 (3)

Stoelmassage

IMG_1933 (2)

Wanneer een stoelmassage?

Stoelmassage wordt toegepast op zittende clienten, dus bijna iedereen kan overal  van deze massage genieten.  De massage wordt gedurende 20 minuten gegeven over de kleding heen op het hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen.  Het is een ontspannende maar ook activerende massage ter preventie van werkgerelateerde klachten zoals stress en RSI.

De stoelmassage is een effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen , de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen.

Deze massage is gebaseerd op traditionele japanse drukpuntmassage, shiatsu,  wat letterlijk vingerdruk betekent.

20 minuten ontspannen op de werkvloer!

Stoelmassage op het werk is een aanrader, want:

•  het is een laagdrempelige vorm van massage die op locatie kan worden uitgevoerd,

•  het maakt je meer bewust van jezelf en je lichaam,

•  het bevordert creativiteit, geeft meer rust en helderheid in je hoofd,

•  het bevordert de samenwerking omdat je even zakt, en vanuit ontspanning daarna weer verder werkt,

•  kortom: een opkikker voor lichaam en geest!

De prijs voor een stoelmassage bedraagt EUR 20,00 excl. BTW en duurt ca 20 minuten.

Andere soorten massages

Diverse massagevormen

Ik maak gebruik van diverse massagevormen en technieken zoals strijkingen, knedingen, drukpunten of massage met de onderarmen. Afhankelijk van wat er tijdens de sessie nodig is.

Lees verder

Rouw & Verlies

Verlies, verdriet, rouw, afscheid. Pijnlijke onderwerpen waar we meestal niet graag bij stilstaan, maar waar we vroeg of laat allemaal mee te maken krijgen. Massage kan het draaglijker voor je maken.

Lees verder

Stoelmassage

Stoelmassage wordt toegepast op zittende cliënten, dus bijna iedereen kan overal van deze massage genieten.  De massage wordt gedurende 20 minuten gegeven over de kleding heen op het hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen.

Lees verder

Praktische informatie

Hoe lang duurt een sessie?

Een sessie duurt ca 75 minuten, dit is inclusief voor- en nagesprek. Bij afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden afgezegd breng ik de helft van de kosten in rekening.

Wat is het tarief voor een sessie?

Het tarief voor een massagetherapie-sessie bedraagt € 65,00. Voor een eerste afspraak reken ik € 75,00 i.v.m. het intake-gesprek. Betaling via factuur, mobiel bankieren of contant. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden.

Worden de kosten vergoed?

Massagetherapie komt in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding door de zorgverzekeraars indien je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen. Kijk voor de zekerheid jouw polis erop na.

Geef een afspraak met jezelf cadeau

Je kunt bij mij ook een cadeaubon voor € 50,00 kopen om iemand anders een kennismakingsmassage aan te bieden. Hierbij is geen sprake van massagetherapie.