Spring naar content
image 2 (5)

Rouw & Verlies

IMG_5337

Verlies, verdriet, rouw, afscheid.

Pijnlijke onderwerpen waar we meestal niet graag bij stilstaan, maar waar we vroeg of laat allemaal mee te maken krijgen. Met onze gedachten kunnen we verdriet soms uit de weg gaan, vaak omdat we het voelen ervan zo pijnlijk vinden. Maar ons lichaam ‘weet’ beter. Daarom vind ik het zo belangrijk om aan verdriet en rouw ruimte te geen, te erkennen dat het er mag zijn. Dan mag dat rauwe gevoel zachter worden. Rouw is eigenlijk nooit klaar maar door jou met liefdevolle aandacht te masseren kan ik je helpen om het een stukje draaglijker te maken; jezelf mogen toestaan om te voelen, zodat er ruimte kan ontstaan om te leven met dat wat je zo mist.

In 2019 heb ik de nascholing ‘lichaamsgerichte therapie bij rouw en verlies’ gevolgd.

Andere soorten massages

Rouw & Verlies

Verlies, verdriet, rouw, afscheid. Pijnlijke onderwerpen waar we meestal niet graag bij stilstaan, maar waar we vroeg of laat allemaal mee te maken krijgen. Massage kan het draaglijker voor je maken.

Lees verder

Diverse massagevormen

Ik maak gebruik van diverse massagevormen en technieken zoals strijkingen, knedingen, drukpunten of massage met de onderarmen. Afhankelijk van wat er tijdens de sessie nodig is.

Lees verder

Pulsing, de kracht van zachtheid

Bij deze massage, waarbij je aangekleed op de massagetafel ligt, word je als het ware gewiegd. Het lichaam wordt in een continu ritme gebracht wat op jou is afgestemd.

Lees verder

Praktische informatie

Hoe lang duurt een sessie?

Een sessie duurt ca 75 minuten, dit is inclusief voor- en nagesprek. Bij afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden afgezegd breng ik de helft van de kosten in rekening.

Wat is het tarief voor een sessie?

Het tarief voor een massagetherapie-sessie bedraagt € 70,00. Voor een eerste afspraak reken ik € 80,00 i.v.m. het intake-gesprek. Betaling via factuur, mobiel bankieren of contant. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden.

Worden de kosten vergoed?

Massagetherapie komt in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding door de zorgverzekeraars indien je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen. Kijk voor de zekerheid jouw polis erop na.

Geef een afspraak met jezelf cadeau

Je kunt bij mij ook een cadeaubon voor € 60,00 kopen om iemand anders een kennismakingsmassage aan te bieden. Hierbij is geen sprake van massagetherapie.