Spring naar content
image 2 (2)

Pulsing, de kracht van zachtheid

IMG_5370 (3)

Koestering, geborgenheid ervaren bij holistic pulsing.

Bij deze massage, waarbij je aangekleed op de massagetafel ligt, wordt je als het ware gewiegd. Het lichaam wordt in een continu ritme gebracht wat afgestemd is op jou. Via deze golvende beweging wordt je hele lichaam aangeraakt en kan er ruimte ontstaan voor jouw oorspronkelijke vrije stroming.

Deze massagevorm is ook heel geschikt voor mensen met chronische pijn of met kanker; een massage met (teveel) druk kan dan te heftig zijn voor het lichaam. Door deze subtiele aanraking en beweging kan er diepe ontspanning bereikt worden.

Andere soorten massages

Voetreflexzone Massage

Ons hele lichaam is terug te vinden in onze voeten. In de voeten wordt door middel van een zogenaamde driedeling ons lichaam weerspiegeld. Je wordt dus met deze massage compleet aangeraakt.

Lees verder

Massage bij kanker

In zo’n heftige periode is het heel fijn om even stil te staan en te voelen hoe het nu met je is. Een massage kan op zo’n moment een welkome ontspanning zijn. Juist omdat je lichaam al zo hard aan het werk is om tegen deze ziekte te vechten.

Lees verder

Stoelmassage

Stoelmassage wordt toegepast op zittende cliënten, dus bijna iedereen kan overal van deze massage genieten.  De massage wordt gedurende 20 minuten gegeven over de kleding heen op het hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen.

Lees verder

Praktische informatie

Hoe lang duurt een sessie?

Een sessie duurt ca 75 minuten, dit is inclusief voor- en nagesprek. Bij afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden afgezegd breng ik de helft van de kosten in rekening.

Wat is het tarief voor een sessie?

Het tarief voor een massagetherapie-sessie bedraagt € 65,00. Voor een eerste afspraak reken ik € 75,00 i.v.m. het intake-gesprek. Betaling via factuur, mobiel bankieren of contant. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden.

Worden de kosten vergoed?

Massagetherapie komt in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding door de zorgverzekeraars indien je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen. Kijk voor de zekerheid jouw polis erop na.

Geef een afspraak met jezelf cadeau

Je kunt bij mij ook een cadeaubon voor € 50,00 kopen om iemand anders een kennismakingsmassage aan te bieden. Hierbij is geen sprake van massagetherapie.