Met strijkingen en knedingen richt deze massage zich vooral op de spieren, gewrichten en onderhuids bindweefsel. Er wordt in de richting van het hart gemasseerd; zo ontstaat er een verbetering van de bloedcirculatie waardoor opgehoopte afvalstoffen sneller worden afgevoerd en voedingsstoffen beter worden opgenomen, met een spoediger herstel tot gevolg. Deze massage is heel geschikt bij spierklachten of andere klachten aan het bewegingsapparaat.

Bindweefselmassage is een reflexzone-massage , dat wil zeggen dat er via zenuwwerking verschillende huidzones verbonden zijn met organen, spieren en skelet. Met deze massage wordt indirect de doorbloeding maar ook het orgaan zelf gestimuleerd. De laag tussen huid en spieren wordt opgepakt en alle richtingen uit gerold. Je kunt letterlijk voelen wat er onderhuids speelt.

Bij energetische massage wordt door middel van strijkingen in de richting van de voeten gemasseerd. Nu ligt echter de nadruk niet op de spieren, maar wel op de energiestromen in het lichaam.

Bovendien stem ik de strijkingen af op jouw ademhalingsritme om volledige ontspanning te kunnen creëren. Deze massage is een aanrader wanneer er sprake is van stress of als je gewoon behoefte hebt aan ontspanning.

Polariteitsmassage is gericht op het bewust worden van levensenergie. Deze stroomt door ons lichaam als een onzichtbaar circulatiesysteem. Er zijn zeven hoofd-energiecentra, de chakra’s, met ieder een eigen functie binnen dit energiesysteem. Emoties kunnen ervoor zorgen dat er hierin blokkades ontstaan, waardoor je uit evenwicht kunt raken.  Massage en bewustwording bevorderen de doorstroming.