Het lijkt wel of de tijd steeds sneller gaat

En dan loopt 2019 alweer ten einde. “Het lijkt wel of de tijd steeds sneller gaat”. Ik citeer de woorden van mijn vader die hij zelfs nog uitsprak toen hij al dik in de negentig was. Mooie momenten mogen altijd langer duren en willen we vasthouden, terwijl we de verdrietige periodes graag achter ons laten. Al deze ervaringen samen horen bij het leven en iedereen krijgt zijn eigen portie hiervan.  Dat heb ik afgelopen jaar ook weer ervaren net zoals veel van jullie. En zo worden we gevormd tot de mensen die we zijn, in al onze facetten. Ik blijf het bijzonder vinden dat ik met mijn massagetherapie  mensen kan uitnodigen om helemaal bij hun gevoel te zijn. Zonder oordeel, zonder bepaalde gevoelens weg te willen hebben en alleen maar te luisteren naar hun lichaam en te laten voelen waar het behoefte aan heeft. Helemaal in het nu, in de hoop dat de tijd dan even stilstaat….

Inmiddels is het alweer vijf jaar geleden dat ik mijn hart volgde en mijn baan bij de bank heb opgezegd en me volledig op mijn massagepraktijk richtte die op 1 februari 2020 alweer 10 jaar bestaat! Nog iedere dag geniet ik daarvan en ik zei het al ‘time flies when you’re having fun’. Ik blijf me ontwikkelen door het volgen van opleidingen, workshops en lezingen en daarbij is zeker geen sprake van moeten. Als iets je oprechte interesse heeft smaakt alles alleen maar naar meer!

Dan nog wat praktische informatie: De zorgverzekeraars die afgelopen jaar massagetherapie vergoed hebben zullen dit ook in 2020 blijven doen. Een aantal verzekeraars heeft echter wel de maximale vergoeding per jaar verlaagd. Maar dat is helemaal afhankelijk van het pakket dat je hebt gekozen dus kijk allemaal je voorwaarden erop na.

Mijn tarieven blijven ook in 2020 ongewijzigd met daarop één uitzondering: voor een afspraak in de avond vraag ik voortaan EUR 63,00.

Tot slot wil ik jullie wederom bedanken voor het vertrouwen in mij het afgelopen jaar! Ik hoop jullie ook in het nieuwe jaar weer te ontmoeten voor een massage. Ik wens iedereen héél fijne feestdagen toe en gun ik jullie vele “Genietmomenten” in 2020 met Liefde, Geluk en Gezondheid als basisingrediënten!